ROMEO

ROMEO Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 986 beoordelingen
18 okt 2017 om 15:54 Ik hou ervan om reviews van Graham te lezen!
17 okt 2017 om 18:15 De Sambalsaus was ontploft in de tas dus alles zat onder, daarnaast waren alle 3 de blikjes sinaasappelsap die waren besteld over de datum! Niet zo netjes helaas. Kaassoufle en kipnuggets waren helemaal prima.
17 okt 2017 om 9:35 Their chicken sandwiches are excellent
16 okt 2017 om 11:25 De pizza's waren heerlijk. Alleen één min puntje!! Als er een opmerking bijgezet wordt en expres groot getypt ga ik er vanuit dat die opmerking ook gelezen wordt en niet dat je er bij de bezorging achter komt dat je sommige dingen mist die je hebt best
10 okt 2017 om 7:56 Het Eten was al kiud toen het bezorgd werdt en bij 2 broodjes heel veel sla en saus er al op en bij 1 broodje niks en zelfs geen knolooksaus apart erbij ...niet voor herhaling vatbaar ...erg Jammer!
7 okt 2017 om 20:21 Binnen 15 min was het eten er, vriendelijke bezorger en nog goed warm. Tevreden!
7 okt 2017 om 20:18 Was weer heerlijk en ondanks de regen en dat het zaterdag was kwam het keurig op tijd. Dikke pluim!
6 okt 2017 om 21:44 Prima, zoals altijd. Stond alleen even voor mijn oude adres terwijl ik het nieuwe had opgegeven.
5 okt 2017 om 9:37 Bestelling heeft 1,5 uur geduurd. Toen we belden om te informeren werden we zeer slecht ter woord gestaan. Ze zeiden dat we dan beter naar New York pizza konden gaan. Pizza was overigens lekker, maar wel vrij snel koud..
4 okt 2017 om 12:24 Bij romeo zeist heb ik altijd goede kwaliteit maar het ligt eraan wat je besteld want de menu,s macaroni is het veel al te ver doorgekookt wat dus echt niet lekker is.
30 sep 2017 om 20:31 Pizza zoals vanouds! Ik heb er wederom enorm van genoten.
29 sep 2017 om 22:02 Moest meer dan een uur wachten op de pizza. De doos was helemaal nat en vies