ROMEO

ROMEO Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1216 beoordelingen
14 okt 2018 om 21:30 Wederom lekker gegeten en aart staartjes snelke en zeer vriendelijke bezorging. Loempia speciaal een aanrader en Romeo houdt rekening met speciale wensen. Top mijn favoriete TBrestaurant!
10 okt 2018 om 14:39 uitstekend eten zoals gewoonlijk, bijzonder onvriendelijke bezorger
7 okt 2018 om 18:57 De bezorger was veel te vroeg, dan ben je verplicht om gelijk te gaan eten anders is de patat een kleffe boel.De hotwings waren veel te droog en zeker niet ‘hot’. Dikke korst.Het broodje gezond was zo hard dat je er een raam mee in kon gooien,kaas kle
6 okt 2018 om 20:52 Pizza na drie happen weggegooid, echt smerig en lauw. En dat terwijl de afstand nog geen 5 minuten is
4 okt 2018 om 18:37 Het vlees was erg taai veel spier en vet op het vlees er zat een groot stuk bot tussen het shoarmavlees de patat shoarma is zeker geen aanrader knoflooksaus erg dik ik ben normaal niet zo moeilijk met eten maar hier eet ik nooit meer
1 okt 2018 om 22:31 Het broodje van het broodje hamburger was erg droog. De patat smaakte alsof in het vet ook vis wordt gebakken. Eens, maar nooit meer!
28 sep 2018 om 0:26 Saté vond ik wat prijzig maar achteraf geen spijt .. maar liefst 4 stokken met flinke stukken malse en lekker gekruiden kip waarbij heerlijke pinda/satesaus en krokante patatjes, dat was smullen! Shoarmarol iets vettig gewoontjes en slap maar Romeo=top
26 sep 2018 om 0:48 altijd keurig op tijd afhankelijk wat je besteld en goed te eten, nog nooit klachten gehad en we hebben kritische eters
24 sep 2018 om 10:47 De pasta met kip was heel lekker. De pizza salami was heel vet wat erg jammer was.
23 sep 2018 om 11:00 Spagetie dreef in de olie, was geen bolognese. Pizza vier kazen was te veel gorgonzolo
18 sep 2018 om 23:14 Top lekker gegeten Romeo & Julia tosti pita speciaal favoriet! Maar de rest inclusief sausjes en kruidboter ook super en vlotte vriendelijke bezorging. Ik pleit alleen wel voor minder sla en meer vlees